Valper ventes

Her finner du en oppdatert liste på hvilke parringer som er planlagt/gjennomført.

 

Når du skal kjøpe valp er det viktig å være godt informert. I den forbindelse vil Styret i NDK gjøre oppmerksom på flg. mht. kontrakter:
Norsk Kennel Klub har utarbeidet kontrakter mellom kjøpere og selgere av hunder. Disse kan leses på NKKs hjemmesider /bestilles hos NKK. (www.NKK.no). Kontraktene er veiledende og det er ingen krav til at disse må følges.Oppdretterne i vår klubb følger som oftest NKKs veiledning, men variasjoner forekommer. Styret i Norsk Dalmatiner Klubb anbefaler at alle leser kontraktene nøye og diskuterer uklare punkter før man underskriver. Kontrakter er en privat sak mellom kjøper og selger, og klubben påvirker ikke innholdet i disse. Skulle det allikevel være uklarheter eller uenigheter kan styret, avlsråd eller valpeformidler bistå med råd.
Før du bestiller valp er det også viktig å lese «Gode råd til deg som er på utkikk etter valp»
Ønsker du mer info? Send gjerne en mail til NDKs Avlsråd

Pris (pr. 2022)

Anbefalt pris for en dalmatinervalp uten utstillingsfeil er kr 20.000,- . Kr 2000,- av denne summen er et depositum, og skal tilbakebetales til valpekjøper når hunden er HD-røntget. Det skal gå fram av kjøpekontrakten hva som er kjøpesummen og hva som skal tilbakebetales. Ved å gjøre dette håper vi at en større andel hunder blir røntget, og bidrar til en sikrere statistikk.  Kr 18.000 ,- uten depositum.

 

Kullene nedenfor oppfyller Norsk Dalmatiner Klubbs krav til bruk av valpeformidling. Ett av kravene til avlsdyrene er at de begge skal være fri for HD (A eller B), derfor er alle kull som ligger på våre sider fra  HD-frie foreldre. Resten av kravene til  kan leses her.

Hvert kull har sin unike kull-ID og har fått utdelt «merket» – som du kan lese mer om her.

 

 

 

 


 

Kennel Price-spot v/Heidi Price & Silje Paulsen

Kull ID: 01-2022
Adresse: Nordlivegen 848, 2820 Nordre Toten
Tlf: 97661516
Epost: pricespot@gmail.com
Hjemmeside: link
Far: Dalnews Joyful Jonas
Mor: Ch Price-Spot’s Instant Karma
Innavlsgrad: 2,762%
Valper ventes: 20.2.2022


Sist oppdatert: 19.1.2022

Se her for valper født, og liste over årets kull som har blitt formidlet gjennom oss. 

Comments are closed.