FAQ – Ofte stilte spørsmål


Vi i Norsk Dalmatiner Klubb forholder oss til smittevernveilederen fra NKK. Les gjerne igjennom den om du har spørsmål. Se også «Ofte stilte spørsmål» nedenfor

https://www.nkk.no/klubber-og-forbund-informasjon/veiledning-til-arrangorer-for-prover-og-aktiviteter-article172370-1373.html

 

Spørsmål om påmelding

Rettes til utstillingshk@gmail.com

 

Hvilke raser skal være inne og hvilke skal være ute?

Det vet vi ikke før siste påmeldingsfrist har gått ut, altså 21. juli.

 

Kan jeg stille flere raser?

Nei, ikke hvis rasene skal stille i hver sin sone. Stiller de i samme sone kan du det, men om de går i samme sone vet du ikke før påmeldingsfristen har gått ut.

Området blir delt inn i soner og man kan ikke gå fra en sone til en annen. Melder du på hunder som stilles i forskjellige soner kan du ikke gå fra en ring til en annen. Du kan løse det ved at en annen person følger den andre hunden.

 

Når kan jeg møte opp?

Du kan møte opp tidligst 30 minutter før oppmøtetiden som er oppgitt på PM. Når din hund er ferdig i ringen skal du forlate området.

 

Kan jeg ha med selskap/heiagjeng/støtte inn på utstillingsområdet?

– Nei, kun de som har meldt på hund har adgang til utstillingsområdet, ikke publikum i år. Ingen unntak, og vi ber om forståelse for dette.

 

Hvordan løser dere det i forhold til smittevern?

Vi følger NKK sin smittevernveileder , og forholder oss til denne, slik at det skal være ett trygt arrangement både for de som stiller hund og for oss som arrangerer.

 

Vil det bli avholdt Barn og Hund?

Nei, i år blir vi dessverre nødt til å gå bort fra den konkurransen.

 

Vil det bli avholdt finaler?

Nei, i år blir det ingen finaler utover BIR og BIM, dette i henhold til veilederen fra NKK.

 

Hvor vil utstillingen finne sted?

Vi vil ha noen ringer inne i hallen, og resten utenfor hallen. Vi kommer tilbake med detaljene rundt dette når det nærmer seg.

 

Blir det mulighet til å sette opp telt rundt ringene ute?

Nei, ingen telt rundt ringene, da man uansett ikke skal oppholde seg der særlig lenge. Blir det varmt på utstillingsdagen er bur med silvershade over en god løsning, og om det skulle regne kan en liten presenning gjøre nytten.

 

Kan jeg la bur og utstyr stå inne i hallen fra lørdag til søndag?

Nei, du må ta med deg alt av utstyr når du er ferdig med å stille. Gjensatt utstyr vil bli tryllet vekk av oss.

 

Hvorfor kan jeg ikke melde på min rase?

Hvis du ikke får meldt på hunden din er det fordi den respektive raseklubben har takket nei til at klubbens rase(r) skal kunne delta på denne utstillingen. Dette er ikke noe vi får gjort noe med.

 

Comments are closed.