FAQ – Ofte stilte spørsmål

Blir det barn og hund?

Ja, påmelding i sekretariatet. Barn og hund avholdes normalt før finalene, men det er vanskelig å si et eksakt tidspunkt da alle ringene må være ferdige før vi kan begynne. Rundt kl 14.30 blir det nok. Nedre aldersgrense er 4 år, øvre aldersgrense 15 år. Pris: 100,-

Kan jeg kjøpe katalog?

Katalog er gratis, og legges ut her på hjemmesiden før utstillingen starter, på selve utstillingsdagen.

Når legges det ut statistikk og PM?

Dette er noe vi, og andre klubber får mange spørsmål om hver gang det arrangeres utstilling. Svaret er rett og slett at vi legger alltid denne informasjonen ut så fort som mulig når det er klart. Så ligger det ikke ute enda, sjekk senere. En ting er sikkert, og det er at det alltid legges ut i rimelig tid før utstillingsdagen.

Hunden min har ikke fått startnummer

Se «min side» på NKK.no før du etterspør startnummer, da  det ofte ligger der uten å ha kommet på e-post.

Kan jeg komme og se på?

Ja, du er velkommen på utstillingen, selv om du ikke skal stille hund. Gratis inngang (har du med hund, husk vaksinasjonsbevis da vi vil ta stikkprøver) 🙂

Hvordan melder jeg på hunden min?

Se her: https://www.nkk.no/pamelding/category961.html

Spørsmål om påmelding

Rettes til utstillingshk@gmail.com (mange glemmer en «S» i adressen og får mail i retur. Sjekk at du har sendt til riktig e-post adresse før du kontakter oss via andre kanaler).

Frister:

Ordinær/webfrist: 3.4.2023
Utsatt: 10.4.2023

Er alle ringene innendørs?

Ja, alt vil foregå innendørs i Stangehallen

Hvorfor kan jeg ikke melde på min rase?

Hvis du ikke får meldt på hunden din er det fordi den respektive raseklubben har takket nei til at klubbens rase(r) skal kunne delta på denne utstillingen. Dette er ikke noe vi får gjort noe med dessverre, men ta gjerne kontakt med din klubb og spør om din rase kan få være med neste gang 🙂

Tilbyr dere kommisjonsmåling?

Nei, vi har ikke kommisjonsmåling på denne utstillingen. Men har du med egen chipleser og skjema kan det nok ordnes ved oppmøte i god tid før ringen begynner.

Refusjon

Du må returnere nummerlappen enten i sekretæriatet eller på mail før rasen starter i ringen. Kontonummer må komme tydlig frem for tilbakebetaling. Man får 40 % tilbakebetalt. Dette skjer etter utstillingen.

Kan jeg betale kontant?

Vi ønsker at du benytter deg av kort eller vipps. Skulle dette være helt umulig ber vi om at du betaler med eksakt beløp, da vi har lite/ingen veksel.

Har dere kiosk?

JA! 😀

Comments are closed.