Medlemskap i Norsk Dalmatiner Klubb

<<Bli medlem her>>

 

Som medlem i vår raseklubb – Norsk Dalmatiner Klubb, blir du også automatisk medlem av Norsk Kennel Klubb. Samlet faktura og senere giro blir i sin helhet administrert av NKK.

Medlemsfordeler

Dalmatiner Nytt og HundeSportDu mottar medlemsbladet, Dalmatiner Nytt, fra Norsk Dalmatiner Klubb 3 – 4 ganger i året. I bladet finner du blant annet informasjon om rasen, aktivitetstilbud, invitasjon til kurs og sammenkomster. Mange av NDKs medlemmer legger også ut historier, erfaringer og bilder av sin dalmatiner.

Du får også tilgang til våre medlemssider, der det legges ut innhold eksklusivt til og rettet mot medlemmer av NDK.

Medlemskap i Norsk Kennel Klubb gir også mange fordeler, du får blant annet:

Halv pris på registrerings- og påmeldingsavgifter – Tilbudet gjelder NKK’s arrangementer som for eksempel Agility, Lydighet, Freestyle og Utstilling.

Du får Norges største hundetidsskrift, Hundesport, rett hjem i postkassen din flere ganger i året.

Du får gratis tilgang til hundedatabasen DogWeb, et godt og nyttig verktøy for systematisk hundeavl. Her vil også HD status på hunden bli registrert.

Du får 10 % rabatt på Agrias forsikringspremier.

Flere medlemsfordeler finner du på NKKs hjemmeside – http://web2.nkk.no/

I tillegg til disse fordelene bidrar du som medlem til at klubben kan fortsette å gjøre et viktig og grundig arbeid for rasen i fremtiden også.

Vil du bli medlem ?

Den enkleste måten å bli medlem på er å gå inn på NKKs nettsider – http://web2.nkk.no/ der finner du øverst på siden en link som heter BLI MEDLEM
Første gangen du registrerer deg bruker du hundens registreringsnummer. Skulle du få problemer med innmeldingen så ta gjerne kontakt med NDK så hjelper vi deg gjerne

VELKOMMEN SOM MEDLEM AV VÅR RASEKLUBB! 🙂

Grunnkontingent til NKK kr. 313,-
Hovedmedlemskontingent til NDK kr. 240,-
Kontigent for husstandsmedlemmer kr. 150,-

 


 

 

Comments are closed.