Omplassering

denne siden finner du dalmatinere til omplassering. 

Norsk Dalmatiner Klubb ved Avlsrådet vil gjerne gjøre oppmerksom på at opplysninger om hunder som er til omplassering står slik de er oppgitt av hundeeier og er dermed ikke på noen måte sjekket av NDK. NDK kan ikke garantere for hundens helse og fungering, heller ikke for opplysninger som blir lagt ut på siden er riktige. Det er interessenten sitt ansvar å sjekke disse.
Vi råder interessenten til å ikke betale noe (depositum/forhåndsbetaling) før en fysisk har overtatt hunden.

Det er gratis å formidle omplassering gjennom oss. Se nederst på siden for hvordan. 

Gode råd om omplassering

 

Klara

Spotnik’s Quantum Quebit

Født: 28.01.2021
Kjønn: Tispe (kastrert)
Farge: Svart/hvit
Far: Dalmo’s Elegant Edward
Mor: Midleton’s Daphne Dream Spotnik

Litt om hunden: Klara er en leken, kosete og lett motivert hund som dessverre må omplasseres grunnet endret familiesituasjon. Hun er litt forbeholden overfor barn og nye mennesker grunnet lite sosialisering i begynnelsen av pandemien. Hun er ellers uredd, og oppfører seg veldig bra med alle hunder. Dersom dere har en hund fra før, så hadde det vært optimalt. Om ikke, så anbefaler vi jevnlig lek og kontakt med andre hunder ettersom dette er noe hun er vant til fra hun var valp, og som gir henne mye glede. Hun er vant til å være alene hjemme, og håndterer det godt.

Kontaktinformasjon: Kontakt eier (Dina Mikalsen, 92896621dinamikals1@gmail.com), evt. oppdretter (Helle Høie, 92083995Spotnik.dalmatiner@gmail.com)


Hvis du har dalmatiner som skal omplasseres, send inn følgende informasjon:

Bilde(r), gjerne ett hodebilde og ett eller to av hunden stående, fra siden.
Kallenavn:
Stamtavlenavn:
Født:
Kjønn: (evnt kastrert)
Farge:
Far:
Mor:
Fortell litt om hunden: 
Sted:
Kontaktinformasjon: (navn/tlf/e-post)

Tjenesten er gratis. Send til ninahedvig@outlook.com, merk e-post med «dalmatiner til omplassering». Merk at denne tjenesten kun gjelder renrasede og registrerte dalmatinere. Gi beskjed når hunden skal fjernes fra siden. Annonsen blir liggende i 6 mnd med mindre det blir gitt annen beskjed. Etter at hunden er fjernet må informasjon sendes inn på nytt om hunden skal legges ut igjen.

Comments are closed.