Omplassering

På denne siden finner du dalmatinere til omplassering. 

Norsk Dalmatiner Klubb ved Avlsrådet vil gjerne gjøre oppmerksom på at opplysninger om hunder som er til omplassering står slik de er oppgitt av hundeeier og er dermed ikke på noen måte sjekket av NDK. NDK kan ikke garantere for hundens helse og fungering, heller ikke for opplysninger som blir lagt ut på siden er riktige. Det er interessenten sitt ansvar å sjekke disse.
Vi råder interessenten til å ikke betale noe (depositum/forhåndsbetaling) før en fysisk har overtatt hunden.

Det er gratis å formidle omplassering gjennom oss. Se nederst på siden for hvordan. 

Gode råd om omplassering


Copper

Stamtavlenavn: Kind´ly Spots Elisrud Enzo
Født: 24.10.20
Kjønn: Hannhund
Farge: Lever
Far: Dot.com´s Joystick
Mor: N UCH Kind´ly Spots Amazing Amazon
Litt om hunden: Dalmatiner hannhund på snart to år søker nytt hjem. Veldig snill, ingen problemer med kloklipp eller bading. Går godt overens med husets katter. Vant til å være hjemme alene en hel arbeidsdag. Stjeler ikke mat og ødelegger ikke ting dersom han er løs i huset uten tilsyn. Fulgt opp med alt av helsesjekker og vaksine, HD-røntget til grad A. Vært på en del kurs (valpekurs, hverdagslydighet, hinderinnlæring agility, konkurranselydighet) og kan de grunnleggende kommandoene. Trivdes godt med å trene agility. Svært aktiv hund som liker å jobbe for sin fører.
Har utfordringer med at han vokter huset i form av bjeffing, samt han er reservert/nervøs ovenfor fremmede. Nylig vært på K9 hundesenter for problemutredning og fått øvelser som skal gjøres hjemme, og atferdsterapeut der tror at det kan bli bedre. Treningen må fortsette i nytt hjem, og han kan fortsatt følges opp ved K9 hvis han blir boende i Trøndelag. Ønsker at han kommer til noen erfarne som har tid og tålmodighet til å trene han.
Sted: Melhus (Trondheim).
Kontaktinformasjon: Katrine Arntsen (97000103, katrinetranmaelarntsen@hotmail.com) og/eller Robert Gaustad, Siv Merete Kindlistuen Mobil: 92830550 E-post: siv0campari@gmail.com

Oppdatert 20.9.22

Kita

Stamtavlenavn: Running Spot’s Dancing Mystery
Født: 17.03.19
Kjønn: Tispe
Farge: Hvit/lever
Far: Aprilapril Aragorn
Mor: Running Spot’s Absolute Kick
Fortell litt om hunden: Dalmatiner tispe på 3 år søker nytt hjem. Kita er en tispe jeg har hatt ute på en fôravtale og nå fått hjem igjen. Ettersom jeg prøver å redusere antall hunder i husstanden og hun og husets andre tispe ikke er bestevenner, ser jeg meg nødt å finne et nytt hjem til Kita. Jeg søker en ERFAREN hundeeier og i første omgang er jeg interessert i ny fôrvert, men er åpen for salg. Hun har CERT fra utstilling og hennes stamtavlenavn er Running Spot’s Dancing Mystery. Ta kontakt ved interesse etter kl 12.00
Sted: Askøy
Kontaktinformasjon: Cecilie Bårdsen 91307474

Oppdatert 25.07.22


Hvis du har dalmatiner som skal omplasseres, send inn følgende informasjon:

Bilde(r), gjerne ett hodebilde og ett eller to av hunden stående, fra siden.
Kallenavn:
Stamtavlenavn:
Født:
Kjønn: (evnt kastrert)
Farge:
Far:
Mor:
Fortell litt om hunden: 
Sted:
Kontaktinformasjon: (navn/tlf/e-post)

Tjenesten er gratis. Send til ninahedvig@outlook.com, merk e-post med «dalmatiner til omplassering». Gi beskjed når hunden skal fjernes fra siden. Annonsen blir liggende i 6 mnd med mindre det blir gitt annen beskjed. Etter at hunden er fjernet må informasjon sendes inn på nytt om hunden skal legges ut igjen.

Comments are closed.