Omplassering

På denne siden finner du dalmatinere til omplassering. 

Norsk Dalmatiner Klubb ved Avlsrådet vil gjerne gjøre oppmerksom på at opplysninger om hunder som er til omplassering står slik de er oppgitt av hundeeier og er dermed ikke på noen måte sjekket av NDK. NDK kan ikke garantere for hundens helse og fungering, heller ikke for opplysninger som blir lagt ut på siden er riktige. Det er interessenten sitt ansvar å sjekke disse.
Vi råder interessenten til å ikke betale noe (depositum/forhåndsbetaling) før en fysisk har overtatt hunden.

Det er gratis å formidle omplassering gjennom oss. Se nederst på siden for hvordan. 

Gode råd om omplassering

Luke

Stamtavlenavn: Toot’s Unbreak my heart
Født: 17 Mars 2020
Kjønn: Hann, kjemisk kastrert for 2mnd siden.
Farge: Svart
Far:  Botnicus Everything You Want
Mor: Toot’s Over My Head
Fortell litt om hunden:  Luke er kjærlig hund med masse energi. Han elsker å kose og være sammen med familien sin hele tiden og leke «tug of War». Men han trenger omsorg fra noen som har tid og tålmodighet. Han ble født under pandemien og fikk derfor ikke sosialisert og trent seg så mye som valp. Han trenger bla noe trening for å gå pent i bånd. Kona min har også en sykdom som har blitt verre med årene som gjør at det blir vanskelig for henne og meg å gå mange og lange nok turer med han.
Han er vandt med å være hjemme sammen med noen hele dagen, men kan også være hjemme alene.
Luke trenger en familien som kan få utløp for energien hans og som har tålmodigheten til å trene han i det han er dårlig på.
Sted: Kristiansand
Kontaktinformasjon: Øyvind Dampier-Eriksen Tlf.400 50 313 E-post oyveriksen@gmail.com

Kompis

Født: Mars 2021
Kjønn: Hannhund
Farge: Brun
Sted: Hønefoss
Kontaktinformasjon: Ragna Karoline Aasen, tlf 48118611, Ragna.karoline@gmail.com
Fortell litt om hunden: Kompis er en glad gutt på omtrent 21 mnd. Han er er snill, god og trygg, både mot mennesker og andre hunder. Kompis er ikke engstelig eller nervøs, godt miljøtrent og sosialisert, han er en fin familiehund. Han blir alltid med på tur uansett vær og føre; vanlige turer i skogen og i byen, skiturer, han har vært med på snøskuterkjøring og fjellturer. Han er imidlertid en selvstendig type som trenger tydelige rammer og lederskap. Kompis sin helse er god, har aldri vært syk, ingen kjente sykdommer, eller plager. Dersom du interessert ta kontakt.

 

 


Hvis du har dalmatiner som skal omplasseres, send inn følgende informasjon:

Bilde(r), gjerne ett hodebilde og ett eller to av hunden stående, fra siden.
Kallenavn:
Stamtavlenavn:
Født:
Kjønn: (evnt kastrert)
Farge:
Far:
Mor:
Fortell litt om hunden: 
Sted:
Kontaktinformasjon: (navn/tlf/e-post)

Tjenesten er gratis. Send til ninahedvig@outlook.com, merk e-post med «dalmatiner til omplassering». Merk at denne tjenesten kun gjelder renrasede og registrerte dalmatinere. Gi beskjed når hunden skal fjernes fra siden. Annonsen blir liggende i 6 mnd med mindre det blir gitt annen beskjed. Etter at hunden er fjernet må informasjon sendes inn på nytt om hunden skal legges ut igjen.

Comments are closed.