Omplassering

denne siden finner du dalmatinere til omplassering. 

Norsk Dalmatiner Klubb ved Avlsrådet vil gjerne gjøre oppmerksom på at opplysninger om hunder som er til omplassering står slik de er oppgitt av hundeeier og er dermed ikke på noen måte sjekket av NDK. NDK kan ikke garantere for hundens helse og fungering, heller ikke for opplysninger som blir lagt ut på siden er riktige. Det er interessenten sitt ansvar å sjekke disse.
Vi råder interessenten til å ikke betale noe (depositum/forhåndsbetaling) før en fysisk har overtatt hunden.

Det er gratis å formidle omplassering gjennom oss. Se nederst på siden for hvordan. 

Gode råd om omplassering


Balto
Stamtavlenavn: Fjellbrura’s Gårdsgutt’n
Født: 24.08.2023
Kjønn: Hann
Farge: h/l
Far: NORD UCHBotnicus Fast And Furious
Mor: Dalming’s Marzipan

Fortell litt om hunden: Denne trivelige og greie gutten beholdte jeg eierskap til og plasserte hos forvert. Han kan dessverre ikke bo der lengre, og vi er derfor på jakt etter nytt hjem. Jeg velger nå å selge han som en trivelig familiehund/bestekompis til tross for at han fortsatt er ung og lovende. Han er påmeldt NKK utstillinga i Fauske 3. og 4. august dersom ny eier er utstillings interessert.
Han har gått på valpekurs og er godt i gang med hverdagsdressuren. Han har frem til nå vært lite alene hjemme, men er vant til å dele huset med en katt. Han er som forverten forteller vant til både andre hunder og barn, og har reist med både bil, båt og tog. Han kommer fra et kull på seks hanner, og jeg har beholdt en av hans brødre selv. Flere av brødrene viser gode takter som brukshunder. Til ung dalmatinergutt å være kan han beskrives som en relativt rolig type.

Kullet var selvsagt godkjent av avlsrådet i Norsk Dalmatinerklubb og vokste opp i stua på vårt småbruk utenfor Trondheim hvor vi har hest, høner, gris og katt i tillegg til dalmatinere.

Han har pass, er ID merket og registrert i NKK. Han hentes til Trondheim 30. juni og kan fra da av hilses på her, og annonsen vil oppdateres med ny info om han etter hvert som vi blir kjent med hverandre igjen. Ta kontakt med meg (oppdretter) for mer info om du er interessert i å høre mer!

Sted: Fauske/Trondheim
Kontaktinformasjon: (navn/tlf/e-post): Anne Christin Aune, Osvegen 208, 7057 Trondheim. Tlf. 47300669 epost anne.chr.aune@gmail.com

 


Laban

Stamtavlenavn: Toot’s X Marks the Spot.
Født: 01.01.2023
Kjønn: hannhund
Farge: hvit/brun
Far: Toot’s Venus in furs
Mor: Toot’s Stole the show

Fortell litt om hunden:
Laban er en livlig hannhund på 29kg som elsker å være med flokken sin. Han skal helst være der det skjer, og kunne han sittet oppå spisebordet under middagen hadde han lett gjort det. Laban er en type som krever mye psykisk stimuli. Han elsker å trene og lærer seg nye ting veldig fort. Han er vant til lange turer i skog og mark og har i tillegg blitt en habil løper. Laban har vokst opp med tre tobeinte søsken, så han er vant med små barn og er veldig flink med de. Det er ikke alltid han skjønner hvor stor han er, så uhell har skjedd hvor han har veltet de over ende.

På grunn av at det nå har kommet ennå ei lita frøken til verden ser vi dessverre ingen annen utvei enn å finne et bedre hjem til Laban. Han får ikke den oppmerksomheten og treningen han trenger og som han fortjener. Han har et enormt potensialet som han trenger noens hjelp med å utnytte.

Sted: Smøla

Kontaktinfo: Tor-Andre Lie Dyrnes, 90546679, toranlie@gmail.com


Hvis du har dalmatiner som skal omplasseres, send inn følgende informasjon:

Bilde(r), gjerne ett hodebilde og ett eller to av hunden stående, fra siden.
Kallenavn:
Stamtavlenavn:
Født:
Kjønn: (evnt kastrert)
Farge:
Far:
Mor:
Fortell litt om hunden: 
Sted:
Kontaktinformasjon: (navn/tlf/e-post)

Tjenesten er gratis. Send til ninahedvig@outlook.com, merk e-post med «dalmatiner til omplassering». Merk at denne tjenesten kun gjelder renrasede og registrerte dalmatinere. Gi beskjed når hunden skal fjernes fra siden. Annonsen blir liggende i 6 mnd med mindre det blir gitt annen beskjed. Etter at hunden er fjernet må informasjon sendes inn på nytt om hunden skal legges ut igjen.

Comments are closed.