FAQ – Ofte stilte spørsmål

Spørsmål om påmelding

Rettes til utstillingshk@gmail.com (mange glemmer en «S» i adressen og får mail i retur. Sjekk at du har sendt til riktig e-post adresse før du kontakter oss via andre kanaler).

Blir det barn og hund?

Ja, påmelding i sekretariatet før klokken 12. Barn og hund avholdes normalt før finalene, men det er vanskelig å si et eksakt tidspunkt da alle ringene må være ferdige før vi kan begynne. Rundt kl 14.30 blir det nok. Nedre aldersgrense er 4 år, øvre aldersgrense 15 år. Pris: 100,-

Hva er BIS-par og hvordan melder jeg på?

BIS-par er en uoffisiel konkurranse (på lik linje med BIS – Junior). Handleren deltar her med 2 hunder av samme rase men forskjellig kjønn. Begge hunder må ha vært påmeldt utstillingen. Påmelding gjøres i sekretariatet før klokken 12. BIS-par kåres i finalene etter at rasebedømmelsene er ferdig (det er ikke en klasse for par i selve rasebedømmelsen). Påmelding skjer i sekretariatet før kl.12 på utstillingsdagen.

Kan jeg kjøpe katalog?

Katalog er gratis, og legges ut her på hjemmesiden før utstillingen starter, på selve utstillingsdagen.

Når legges det ut statistikk og PM?

Dette er noe vi, og andre klubber får mange spørsmål om hver gang det arrangeres utstilling. Svaret er rett og slett at vi legger alltid denne informasjonen ut så fort som mulig når det er klart. Så ligger det ikke ute enda, sjekk senere. Vi legger ut link på facebook-arrangementet også.

Hunden min har ikke fått startnummer

Se «min side» på NKK.no før du etterspør startnummer, da  det ofte ligger der uten å ha kommet på e-post.

Kan jeg komme og se på?

Ja, du er velkommen på utstillingen, selv om du ikke skal stille hund. Gratis inngang (har du med hund, husk vaksinasjonsbevis da vi vil ta stikkprøver) 🙂

Hvordan melder jeg på hunden min?

Se her: https://www.nkk.no/pamelding/category961.html

Kan jeg melde på en hund som ikke er fra Norge?

Hvis hunden er importert fra utlandet og permanent bosatt i Norge må hunden omregistreres til NKK før den kan delta på offisielle arrangementer (slik som utstilling).

Hunder som oppholder seg i Norge midlertidig, eller som kommer til Norge for å delta på utstilling kan melde på ved å følge guiden som ligger på denne linken: https://forum.nkk.no/org/norsk-kennel-klub/d/pamelding-av-utenlandsk-hund/ 

Hva er fristen for påmelding?

Ordinær/webfrist: 14.4.2024

Utsatt: 21.04.2024

Det vil absolutt ikke være mulig å melde på etter at siste frist er utløpt, ingen unntak.

Er alle ringene innendørs?

Ja, alt vil foregå innendørs i Stangehallen

Er utstillingen åpen for alle raser?

Utstillingen er åpen for alle raser der raseklubben har takket ja til deltagelse. Se dommerlisten for oversikt over hvilke raser som kan delta. Noen raser vil kunne delta med valper, men ikke voksne hunder.

Hvorfor kan jeg ikke melde på min rase?

Hvis du ikke får meldt på hunden din er det fordi den respektive raseklubben har takket nei til at klubbens rase(r) skal kunne delta på denne utstillingen. Dette er ikke noe vi får gjort noe med dessverre, men ta gjerne kontakt med din klubb og spør om din rase kan få være med neste gang 🙂

Tilbyr dere kommisjonsmåling?

Nei, vi har ikke kommisjonsmåling på denne utstillingen. Men har du med egen chipleser og skjema kan det nok ordnes ved oppmøte i god tid før ringen begynner, dette er dog ikke noe vi kan garantere.

Refusjon

Du må returnere nummerlappen enten i sekretæriatet eller på mail før rasen starter i ringen. Kontonummer må komme tydlig frem for tilbakebetaling. Man får 40 % tilbakebetalt. Dette skjer etter utstillingen. Se NKK sine utstillingsregler for mer informasjon.

Kan jeg betale kontant?

Vi ønsker at du benytter deg av kort eller vipps. Skulle dette være helt umulig ber vi om at du betaler med eksakt beløp, da vi har lite/ingen veksel.

Har dere kiosk?

JA! 😀 (ok, dette er kanskje ikke ett ofte stilt spørsmål, vi kan ikke huske at noen har spurt faktisk, men vi ville bare være sikre på at alle fikk det med seg! 🙂 

 

Comments are closed.