Galleri

I dette galleriet vil vi ha bilder fra dere medlemmer! 🙂
Hvis du har et bra bilde i god kvalitet (skarpt) og god oppløsning du vil dele med andre, send inn!  Send med relevant informasjon som hundens navn og fotograf.

Dessverre kan vi ikke ta med alle, men bilder som ikke blir lagt ut med en gang kan bli brukt ved en senere anledning.  Bildene vil og kunne bli brukt i andre klubbsammenhenger  (I Dalmatiner-nytt, på vår facebook-profil, på instagram (@norskdalmatinerklubb og andre steder på hjemmesiden). Ønsker du bare at bildet skal brukes i galleriet må dette spesifiseres.

Send bilder til Nina Hedvig Eriksen – merk e-post med «bilder til NDK»

 

Bruks og hundesport

Bruks og hundesport

  Allsidige dalmatinere
Hverdagsbilder

Hverdagsbilder

Dalmatinere i all sin prakt
Valpebilder

Valpebilder

Har du ikke allerede en dalmatiner kan dette gjøre utslaget 🙂
Utstillinger

Utstillinger

Her vil du finne bilder fra utstillinger der alle deltagende dalmatinere er fotografert. Har du vært på utstilling og tatt bilde av alle deltagene dalmatinere? Da kan du gjerne sende bildene til webmaster . Bildefilene må enten være navngitt med avbildet hun...
Instagram

Instagram

Bilder som er delt med @norskdalmatinerklubb på instagram. Er du på instagram? Følg oss og bruk #norskdalmatinerklubb, så dukker kanskje bildet på vår profil.
Månedens bilde 2018

Månedens bilde 2018

Vi kårer månedens beste bilde innenfor gitt tema på vår facebookside - nytt tema hver måned. Månedens vinnerbilde blir forsidebilde på facebook, og går videre til finalen. Årets beste bilde får en overraskelse i posten.

Comments are closed.