Omplassering

denne siden finner du dalmatinere til omplassering. 

Norsk Dalmatiner Klubb ved Avlsrådet vil gjerne gjøre oppmerksom på at opplysninger om hunder som er til omplassering står slik de er oppgitt av hundeeier og er dermed ikke på noen måte sjekket av NDK. NDK kan ikke garantere for hundens helse og fungering, heller ikke for opplysninger som blir lagt ut på siden er riktige. Det er interessenten sitt ansvar å sjekke disse.
Vi råder interessenten til å ikke betale noe (depositum/forhåndsbetaling) før en fysisk har overtatt hunden.

Det er gratis å formidle omplassering gjennom oss. Se nederst på siden for hvordan. 

Gode råd om omplassering


Laban

Stamtavlenavn: Toot’s X Marks the Spot.
Født: 01.01.2023
Kjønn: hannhund
Farge: hvit/brun
Far: Toot’s Venus in furs
Mor: Toot’s Stole the show

Fortell litt om hunden:
Laban er en livlig hannhund på 29kg som elsker å være med flokken sin. Han skal helst være der det skjer, og kunne han sittet oppå spisebordet under middagen hadde han lett gjort det. Laban er en type som krever mye psykisk stimuli. Han elsker å trene og lærer seg nye ting veldig fort. Han er vant til lange turer i skog og mark og har i tillegg blitt en habil løper. Laban har vokst opp med tre tobeinte søsken, så han er vant med små barn og er veldig flink med de. Det er ikke alltid han skjønner hvor stor han er, så uhell har skjedd hvor han har veltet de over ende.

På grunn av at det nå har kommet ennå ei lita frøken til verden ser vi dessverre ingen annen utvei enn å finne et bedre hjem til Laban. Han får ikke den oppmerksomheten og treningen han trenger og som han fortjener. Han har et enormt potensialet som han trenger noens hjelp med å utnytte.

Sted: Smøla

Kontaktinfo: Tor-Andre Lie Dyrnes, 90546679, toranlie@gmail.com


Hvis du har dalmatiner som skal omplasseres, send inn følgende informasjon:

Bilde(r), gjerne ett hodebilde og ett eller to av hunden stående, fra siden.
Kallenavn:
Stamtavlenavn:
Født:
Kjønn: (evnt kastrert)
Farge:
Far:
Mor:
Fortell litt om hunden: 
Sted:
Kontaktinformasjon: (navn/tlf/e-post)

Tjenesten er gratis. Send til ninahedvig@outlook.com, merk e-post med «dalmatiner til omplassering». Merk at denne tjenesten kun gjelder renrasede og registrerte dalmatinere. Gi beskjed når hunden skal fjernes fra siden. Annonsen blir liggende i 6 mnd med mindre det blir gitt annen beskjed. Etter at hunden er fjernet må informasjon sendes inn på nytt om hunden skal legges ut igjen.

Comments are closed.