Allsidighetscupen 2018

Vinner av Norsk Dalmatiner Klubb sin aller første «Allsidighetcup» ble

Toot’s One Step Closer med eier Carl Frithjof Tidemand -Johannesen!

Vi gratulerer så mye, og er imponert over Storm sin allsidighet! Kriteriene for å være med er at man har startet offisielt i minst to grener i løpet av inneværende år, og de beste resultatene for hver gren brukes i konkurransen. Du kan lese mer her.  Storm har deltatt på smeller, blodspor, agility og utstilling i år, og i tillegg til disse offisielle aktivitetene er Storm med på mange forskjellige ting i hverdagen, som eier Carl Frithjof Tidemand -Johannesen har skrevet litt om under:

Storm er en snart 3 år gammel hann fra Kennel Toot’s, sønn av Izzy (Toot´s Ice Ice Baby) og Emil (Daladin’s Cromwell). Han er en svært allsidig hund som jeg har stor glede av å dele tak med og som er med på alt jeg gjør og det er nok grunnen til at han har blitt som han har blitt. Til daglig er han med på jobb og leker «vakthund» i Valdres Storhall, der patruljerer han rundt på 10 000 kvm og omgås barn og unge, det er nok den hunden med Norges største «hundegård» på jobb. På fritiden er han med på skiturer, han både trener og er demohund i Smeller (vi tok instruktørkurs sammen i 2018), han går på tur med kløv, sportrening (ID og blodspor), han er godkjent ettersøkshund for hjortevilt (er med på elgjakt), trener agility og er generelt en bedårer av rang. Både store og små ligger som regel langflate etter han. Vi har prøvd oss enkelte ganger i utstillingsringen, men med hans litt utypiske dalmatinerutseende så er utstillingskarrieren delvis lagt på is. Enkelte ganger kan du og se han forkledd som husky i et hundespann!

Storm er en svært sosial kar som omgås mennesker og andre hunder med glede. Han kan være litt ufokusert i treningssituasjon hvis andre hunder er i nærheten og det er vår største utfordring. I konkurransesituasjoner får vi sjelden gode resultater fordi fokus i altfor stor grad er rettet på alt det andre spennende (spesielt de andre hundene, på trening jobber han med godt fokus og høy motivasjon. Blodspor og elgfot er den beste belønningen han kan få.

Lynnet til Storm er svært behagelig til daglig, han lever sjelden opp til navnet sitt, med unntak av når vi helst bevisst girer han opp i trening. Da kan han virkelig være en håndfull eller to. Han har generelt alltid vært en enkel hund å ha med å gjøre og det er nok mye pga all sosialiseringen og opplevelser som ung, gå fint i bånd derimot, det burde vi trent mer på.

 

Gratulerer igjen til Storm og Carl Frithjof, og lykke til med alt dere finner på i 2019 🙂 Ps. Storm har sin egen instagramkonto som gir ett innblikk i Storm sitt aktive liv – @Stormdott

2 Comments:

  1. Graulerer igjen 🙂

  2. Gratulerer til Storm og eier, for en flott hund 🙂 <3

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.