Årsmøtet 2020 er avlyst

Styret i Norsk Dalmatiner Klubb har besluttet å avlyse årets årsmøte. Dette synes vi er en lei avgjørelse å ta, men vi ser ingen annen mulighet, da situasjonen nå er såpass usikker at det er vanskelig å planlegge fremover i år.

NKK informerer: «Gitt den ekstraordinære situasjonen, kan lovmalen/ klubber/ forbunds lover avvikes hva gjelder kravet om når årsmøtet må avholdes. (…) Dersom årsmøtet avlyses, vil sittende styre bli i rollen til neste års årsmøte. Utvidelsen av styrerollen for styremedlemmer som ville vært på valg i år gjelder kun frem til førstkommende årsmøte og ikke ny styreperiode (typisk to år).»

Med dette avlyser vi også Show 101 og rasespesialen i Drammen som skulle være 5 og 7 juni, samt rasespesialen i Tromsø 13 juni. Oppdrettermøtet ser vi om vi kan holde til høsten.

Vi hadde sett frem til årets «dalmatiner-helg», men vi håper at ting normaliseres om ikke så alt for lenge, også kommer vi sterkere tilbake til neste år! Vi har foreløpig ikke avlyst dobbelutstillingen vår i letohallen som skal være i august (for de fleste raser), der avventer vi enda, med ett ørlite håp.

Ta vare på hverandre og følg retningslinjene fra myndighetene, kos dere med hundene, også vil vi ønske dere alle en riktig god påske! 

Hilsen styret i Norsk Dalmatiner Klubb

Comments are closed.